Over ons

U vind bij ons alle automerken

Over ons:

Ons bedrijf is gevestigd aan de Admiraliteitskade 5A - 7A, 3063 EA te Rotterdam. Van hieruit werken wij al jaren met een tevreden klantenkring.

 

Wij zijn ooit begonnen op het Noordereiland. Doordat wij ons meer richten op de betaalbare occasions en onze voorraad wilde vergroten zijn wij niet lang geleden verhuisd naar de Admiraliteitskade. 

 

We hebben voor u een ruime keuze van occasions samengesteld die wij enkel van dealers betrekken. Ieder merk kunt u bij ons vinden van Alfa Romeo tot Volvo en van Volkswagen tot Dacia. Wij hebben ons niet gespacialiseerd in een merk, maar in een compleet aanbod. Deze zetten wij tegen zeer scherpe prijzen op onze site. Uiteraard is afleverings onderhoud of garantie ook bespreekbaar.

 

Philipsen Auto's wenst u veel plezier op onze site en we hopen U snel als klant te verwelkomen! Philipsen Auto's is aangesloten bij de RDW en Nationale Auto Pas (tegenwoordig RDW tellerrapport). Wij kunnen uw inruil auto ook ter plaatse vrijwaren, u krijgt een officieel RDW vrijwaringsbewijs direct van ons mee.

 

Bent u niet op zoek naar een andere auto maar wilt u uw auto graag aan ons verkopen? Ook dit is geen enkel probleem. Vult u ons taxatie formulier in en wij nemen zsm contact met u op of de auto voor ons aantrekkelijk is om in te kopen.

Admiraliteitskade 5A-7A

3063 EA  Rotterdam

tel: 010-4782418

mail: info@philipsenautos.nl

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zaterdag

10.00 tot 16.00

Bekijk onze showroom in VR